Aktiviteter i hjerteforeningen Glostrup/Rødovre

Skrevet torsdag d. 22. september 2016

Hjerteforeningen Glostrup/Rødovre er med i mange aktiviteter.

Sundhedsdagen afholdes 2 gange årligt. Læs mere fra Sundhedsdag 2017

Glostrup Kommune fejrede i 2016 sit 825 års byjubilæum, og i den anledning indgik hjertebilen i paraden gennem byen.

Det var et festlig arrangement med optoget i Glostrup fra rådhuset til byens stadion med postorkesteret spillende i spidsen, derefter flere hundrede gående foreningsrepræsentanter, festlig udklædte figurer, og til sidst et biloptog med studentervogn, Hjertebilen, 2 brandbiler og en veteranbil.

Glostrup 825 +Ñr 026 Glostrup 825 +Ñr 027 Hjerteforeningen Glostrup 825 år 042 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Hjertepuls_LK standen m. Bente + Bente + Grethe

PULS – et velgørenhedsarrangement til fordel for Hjerteforeningen i Herlev Hallerne blev også en super fest. Der blev samlet 140.000,- kr. ind til Hjerteforeningen.

Hjertepuls_Jann i LK standen Hjertepuls_R+©dovre bordet Hjertepuls_R+©dovrebordet (2) Hjertepuls_jann leder efter str+©mpeb+Ñndet